SPEKULATORIET

 ved Irene Nygårdsvik

FOREDRAG - SEMINARER - KURS - SALONGSEMINAR

Foredragene og seminarene jeg holder passer for de fleste virksomheter og i de fleste sammenhenger. Tematisk kan jeg skreddersy etter ønske.


Forespørsel sendes til : irene@spekulatoriet.no


SALONGSEMINAR I AVSLAPPEDE OG VAKRE OMGIVELSER ?


Dere kan bestille et salongseminar her på Søvikneset hvor jeg holder til. Maks antall personer er 20 stk, og det kan ordnes med servering av god mat og drikke. Slik får man et annerledes seminar i inspirerende omgivelser med utsikt over Nordåsvannet, hvor en kan en synke ned i deilige sofaer og stoler med puter og vakre tepper, mens jeg leder dere gjennom dagen i forhold til et avtalt tema.

ØNSKER DU UTFORSKE OG UTVIKLE FORHOLDET TIL DEG SELV ?


Jeg tilbyr utforskende samtaler i forhold til det du måtte ønske å snakke om i forhold til både private og eller jobbmessige problemstillinger.

Bedring av forholdet til en selv - bedrer forholdet til andre


Førstegangssamtale  kr. 850,- Varighet ca 90-120 min

Samtaleforløp 5 ganger kr. 3.750,- Varighet ca 90 minutter - betales i 2 omganger, halvparten ved oppstart, resterende etter 3 timer.

Samtaleforløp 10 ganger kr. 7.000,- Varighet ca 90 minutter - betales i 2 omganger, halvparten ved oppstart, resterende etter 5 timer.


Du er hjertelig velkommen til å bestille time ved å sende en mail til irene@spekulatoriet.no eller sende en mail til mobil 94878150.

 
Copyright © All Rights Reserved